Home    Proef het Landleven 2013    Proef het Landleven 2012
5897 bezoeken    
 

Proef het Landleven

31 augustus en 1 september 2013 Kasteel Aerwinkel Posterholt
    Home • Programma • Aanbod • Foto's       
 
 

 

 

Proef het Landleven

 

Op 31 Augustus en 1 September 2013 hebben we veel gasten mogen verwelkomen op het Kasteel Aerwinkel in Posterholt waar wederom het evenement "Proef het Landleven" plaatsvond. De weersomstandigheden waren goed en van standhouders en gasten hebben we positieve berichten ontvangen. De demonstraties, verscheidenheid aan standhouders en de ambience van het kasteel werd door de gasten gewaardeerd. De modeshow waar kleding en attributen van de diverse standhouders werd gepresenteerd viel erg in de smaak en heeft vooral dames er toe bewogen om hun collectie voor de komende herfst aan te vullen. De demonstraties van de roofvogels, Shires,alpaca's, schapendrijven, jachthonden en de "sterkste mannen van Limburg" trok veel belangstellenden. Veel gasten liep het water in de mond bij een bezoek aan de bakker die op de ouderwetse manier brood en vlaai bakte in de nostalgische bakoven gestookt met takhout of te wel "schanse". We zagen veel gasten met brood en vlaai huiswaarts keren om thuis nog even na te genieten. De kleindier vereniging met hun talloze rassen kippen, konijnen en ander spul trok als vanouds veel vooral jonge bezoekers die op deze manier een band met het landleven konden opbouwen.  

Het spijt ons dat een aantal gasten een bon van de politie hebben gekregen wegens het negeren van het parkeerverbod, er was een gigantisch terrein als parkeerterrein voorzien.

Voor meer info zie ook onze facebookpagina http://www.facebook.com/proefhetlandleven 

 

Bekijk het weer
Weer.nl Posterholt


 
 

Organisatie Proef het Landleven

Proef het Landleven wordt georganiseerd door Janssen Eygelshoven. Indien u meer informatie wilt over dit evenement als bezoeker of als standhouder kunt u contact opnemen met:

Janssen Eygelshoven, Rimburgerweg 13 6471XW Eygelshoven, proefhetlandleven@gmail.com, http://www.facebook.com/proefhetlandleven, T: 045-5353622, M: 06-18304875